ERMACORA PICOLIT
Picolit drue. Kompleks næse med duft af akacie honning,
abrikos, fersken & et strejf af vanilje.
Perfekt til krævende desserter og modne oste.
RECIOTO
Corvina & Rondinella druer. En dejlig smag af røde frugter,
sorte ribs & bitter mandel.
CA DEI FRATI TRE FILER
Eksotisk i sit udtryk med noter af citrus og honning.
Fremragende frisk dessertvin. 60% turbiana, 20% chardonnay & 20% sauvignon druer.
MOSCATO DI ASTI
Frisk og charmerende duft og sødmefuld smag.
Et indbydende glas mousserende vin.
RECIOTO DI SOAVE - PIEROPAN LE COLOMBARE
En traditionel sød vin lavet på tørrede druer, hvorfra vinens navn,
Recioto, referer til formen på de nøje udvalgt drue klaser af Garganega druer, som ligner ører.
Denne type vin er en af de mest kendte dessertvine fra Veneto og Pieropans laver den stadig på samme måde
som den i generationer er lavet af familien. En stor herlig sødme – en flot fortolkning af den delikate Recioto.