Dagens menu

    • Dagens menuer

    • 360,-.-
      413.-

      TILVALG: FRISK REVET TRØFFEL 65,-

      Menu 1

      Burratina, tomater & parmaskinke

      Kalvefilet fyldt med parmaskinke, fontina ost & rucola med svampe-trøffel sauce

      Panna cotta

    • Menu 3

      403.-
      503.-

      Antipasto misto (6 små forretter)

      Oksemørbrad med grøn peber sauce

      Semifreddo

    • Menu 4

      403.-
      503.-

      Kronhjortcarpaccio

      Lammekrone med rosmarin, honning og balsamico

      Tiramisu

    • Menu 5

      350.-
      439.-

      Vitello tonnato

      Ravioli fyldt med svampe & trøffel med smør og salvie

      3 slags oste

    • Menu 6

      375-.-
      464.-

      Gratineret argentinske kæmperejer

      Havtaske med hvidvin og tomater

      Chokolade souffle - blødende hjerte

       

      Med forbehold for at nogle retter kan være udsolgt og ændringer!

    • Dagens retter

    • TILVALG: FRISK REVET TRØFFEL 65,-

      Forretter:

      • Muslinger                                                                            99,-

       

      Hovedretter:

      • Risotto med salsiccia, citron & fløde                                             135,-
      • Tagliatelle med hakket oksemørbrad, sennep, fløde & løg       150,-
      • Havtaske hvidvin & tomater                                                           259,-

       

      Sødt til kaffen 

      • Petit Four (rocky road)                                                       30,-

       

      TRØFFEL MENU 

      Ravioli fyldt med svampe & trøffel, med smør salvie og friskrevet trøffel

      Oksemørbrad med svampe & trøffel sauce, friskrevet sort trøffel fra umbrien

      Kokos panna cotta

      499,- pr person - (Så længe den haves)

       

       

       

       

       

x
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram