• Antipasti

      antipasti

    • 1. CAPRESE DI BUFALA

      89.-

      Tomat & bøffelmozzarella vendt i olie & balsamico

    • 2. GAMBERONI

      125.-

      Tigerrejer tilsmagt tomat, chili & hvidløg

    • 4. VITELLO TONNATO

      119.-

      Kalvelårtunge med tunsauce & kapers

    • 5. ANTIPASTO MISTO

      150.-

      6 små forretter

    • 6. CARPACCIO

      119.-

      Okseinderlår med citron, olie, rucola & Grana padano

    • 8. BRUSCHETTA

      55.-

      Hvidløgsbrød med marineret tomater, løg & Mozzarella

    • 9. INSALATA MISTA E GRANA

      75.-

      Blandet salat med balsamico & grana ost

    • 11. ZUPPA D’ASTICE

      95.-

      Hummersuppe tilsmagt cognac

    • 14. ZUPPA DI POMODORO

      75.-

      Tomatsuppe

    • Secondi

    • 50. TAGLIATA

      269.-

      200g oksemørbrad på bund af rucola toppet med
      granaost & balsamico. Serveres rød

    • 51. FILETTO AL PEPE

      199.-

      Oksemørbrad med grøn madagaskar pebersauce

    • 52. FILETTO AI FUNGHI

      269.-

      200g oksemørbrad med svampefløde sauce

    • 53. PETTO DI FARAONA

      189.-

      Perlehønebryst med vindruer & passitovin sauce

    • 55. SCALOPPINA GORGONZOLA

      199.-

      Kalvefilet med gorgonzola sauce

    • 61. CORONA D'AGNELLO

      239.-

      Lammekrone med balsamico, honning & rosmarin sauce

    • Paste

      Der er grana padano ost i nogle af pastaretterne. Alle retter kan fås som primo 75,- undtaget Nr.23

    • 23. SPAGHETTI FRUTTI DI MARE

      179.-

      Spaghetti med skaldyr, chili & fisk

    • 24. MEZZELUNE DI RICOTTA

      129.-

      Ravioli fyldt med ricotta ost & spinat, med brunet smør & salvie sauce

    • 25. SPAGHETTI E GAMBERI

      135.-

      Spaghetti med tigerrejer, hvidvin, tomat & chili

    • 28. FUSILLI AL FILETTO

      135.-

      Fusilli med oksemørbrad, sennep, svampe Løg & flødesauce

    • 30. LASAGNE PASTICCIATE

      129.-

      Klassisk italiensk Lasagne

    • 31. RAVIOLI PANNA PROSCIUTTO

      129.-

      Kødfyldt pasta med skinke, fløde & muskatnød

    • Facts om pasta;

      I italien spiser man pasta som en primo(mellemret)
      Tagliatelle = Båndspaghetti
      Orecchiette = små pastaer der ligner øreflipper
      Mezzelune = Raviolier der er formet som en halvmåne
      Fusilli = skruer

      Alle vores pasta retter undtagen nr. 23 kan fås som primo, 75 kr.

    • Dolci

    • 82. SGROPPINO

      75.-

      Citron is prosecco & vodka (drikkes)

    • 84. TARTUFO

      79.-

      Chokoladeis trøffle

    • 85. TIRAMISU

      75.-

      Italiensk kaffekage

    • 86. GELATO MISTO

      65.-

      Blandet hjemmelavet italiensk is

    • 87. CREME BRULEE

      85.-

      Creme Brulee med is

    • 88.TORTINO AL CIOCCOLATO

      85.-

      Chokolade souffle med is

    • 89.TARTUFO AFFOGATO

      95.-

      Chokolade istrøffle druknet i espresso kaffe & strega likør

    • 90.DOLCI MISTI

      100.-

      3 slags desserter

    • 83.FORMAGGIO MISTO

      100.-

      5 Forskellige italienske oste

X
phoneenvelopelocation-arrow linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram