Menukort

    • Antipasti

      antipasti

    • 1. BURRATINA E PROSCUITTO

      135.-

      Tomat & burratina, med parmaskinke, olivenolie.

    • 2. GAMBERONI

      125.-

      Tigerrejer tilsmagt tomat, chili & hvidløg

    • 3. TARTARE DI MANZO

      135.-

      Oksetatar med trøffel olie, karamelliseret rødløg & trøffel creme.

    • 4. VITELLO TONNATO

      119.-

      Kalvelårtunge med tunsauce & kapers

    • 5. ANTIPASTO MISTO

      159.-

      6 små forretter

    • 6. CARPACCIO

      119.-

      Okseinderlår med citron, olie, rucola & Grana padano

    • 8. BRUSCHETTA

      55.-

      Hvidløgsbrød med marinerede tomater, løg & mozzarella

    • 14. ZUPPA DI POMODORO

      75.-

      Tomatsuppe.

    • Secondi

    • 50. COSTOLETTA DI VITELLO

      269.-

      Sødmælks-kalvekotelet med hvidvin & salvie

    • 52. FILETTO AI FUNGHI

      269.-

      200g oksemørbrad med svampefløde sauce

    • 53. PETTO DI FARAONA

      199.-

      Perlehønebryst med vindruer & passitovin sauce.

    • 55. VITELLO GORGONZOLA

      199.-

      Sødmælks-kalvefilet med gorgonzola sauce

    • 61. CORONA D'AGNELLO

      249.-

      Lammekrone med balsamico, honning & rosmarin sauce

    • Dolci

    • 82. SGROPPINO

      75.-

      Citron is prosecco & vodka (drikkes)

    • 83.FORMAGGIO MISTO

      145.-

      5 Forskellige italienske oste

    • 84. TARTUFO

      79.-

      Chokoladeis trøffle

    • 85. TIRAMISU

      75.-

      Italiensk kaffekage

    • 86. GELATO MISTO

      65.-

      3 kugler blandet italiensk is

    • 87. CREME BRULEE

      85.-

      Vanilje creme brulee med is

    • 88. TORTINO AL CIOCCOLATO

      85.-

      Chokolade souffle med is

    • 89. TARTUFO AFFOGATO

      95.-

      Chokolade istrøffel druknet strega likør & espresso kaffe

    • PANNA COTTA

      75.-

      Panna cotta

    • 90. Dolci Misto

      100.-

      3 slags desserter

    • Paste

      Der er grana padano ost i nogle af pastaretterne. Alle retter kan fås som primo 75,- undtaget Nr.23

    • 23. SPAGHETTI FRUTTI DI MARE

      179.-

      Spaghetti med skaldyr, fisk og chili

    • 24. MEZZELUNE DI RICOTTA

      129.-

      Ravioli fyldt med ricotta ost & spinat, med brunet smør & salvie sauce

    • 25. SPAGHETTI E GAMBERI

      135.-

      Spaghetti med tigerrejer, hvidvin, tomat & chili

    • 27. TAGLIOLINI AL TARTUFO

      145.-

      Tagliolini med trøffel, svampe og flødesauce

    • 30. LASAGNE PASTICCIATE

      129.-

      Klassisk italiensk Lasagne

    • 31. RAVIOLI GARDA

      135.-

      Kødfyldt ravioli med pancetta, tomat & fløde

    • Pizze

    • 92. MORTADELLA

      125.-

      Rucola & trøffel mortadella

    • 93. SALSICCIA

      125.-

      Mozzarella, scamorza ost, salsiccia

    • 94. GARDA

      125.-

      Parmaskinke &  gorgonzola

    • 96. ROMANA

      125.-

      Råmarineret carpaccio, rucola & grana padano

x
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram