Dagens menu

    • Dagens menuer

    • 360,-
      413.-

      TILVALG: FRISK REVET TRØFFEL 65,-

      Menu 1

      Oksecarpaccio

      Kalvefilet fyldt med parmaskinke, fontina ost & rucola med svampe-trøffel sauce

      Chokolade istrøffel

    • Menu 3

      403
      503.-

      Antipasto misto (6 små forretter)

      Oksemørbrad med grøn peber sauce

      Semifreddo

    • Menu 4

      350
      438.-

      Burratina & parmaskinke

      Perlehønebryst med vindruer & passitovin sauce

      Tiramisu

    • Menu 5

      350
      439.-

      Vitello tonnato

      Ravioli fyldt med svampe & trøffel med smør og salvie

      3 slags oste

    • Menu 6

      375-
      464.-

      Kammuslinger

      Havtaske med hvidvin og tomater

      Chokolade souffle - blødende hjerte

       

      Med forbehold for at nogle retter kan være udsolgt og ændringer!

    • Dagens retter

    • TILVALG: FRISK REVET TRØFFEL 65,-

      Forretter:

      • Muslinger                                                                            99,-
      • Kammuslinger                                                                   150,-

       

      Hovedretter:

      • Gnocchi med kalveragu                                                          135,-
      • Ravioli fyldt med svampe & trøffel med smør salvie        145,-
      • Havtaske med hvidvin & tomater                                         259,-

       

      Sødt til kaffen 

      • Petit Four (rocky road)                                                       30,-

       

        TRØFFEL MENU

      1. Ravioli fyldt med svampe & trøffel, med smør salvie og frisk revet trøffel
      2. Oksemørbrad med svampe-fløde sauce og friskrevet trøffel
      3. Creme brulee

       

      Med forbehold for ændringer og at den kan være udsolgt.

      499,- pr person

       

       

       

x
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram