Dagens menu

    • Dagens menuer

    • 360,-
      413.-

      TILVALG: FRISK REVET TRØFFEL 65,-

      Menu 1

      Oksecarpaccio

      Kalvefilet fyldt med parmaskinke, fontina ost & rucola med svampe-trøffel sauce

      Jordbær med mascarpone creme

    • Menu 3

      403
      503.-

      Antipasto misto (6 små forretter)

      Oksemørbrad med grøn peber sauce

      Semifreddo

    • Menu 4

      350
      438.-

      Vitello tonnato

      Perlehønebryst med vindruer & passitovin sauce

      3 italienske oste

    • Menu 5

      299
      379.-

      Burratina & parmaskinke

      Risotto med rejer og calamari

      Tiramisu

    • Menu 6

      375-
      464.-

      Kammuslinger

      Havbarsfilet a la creme

      Chokolade souffle - blødende hjerte

       

      Med forbehold for at nogle retter kan være udsolgt og ændringer!

    • Dagens retter

    • TILVALG: FRISK REVET TRØFFEL 65,-

      Forretter:

      • Muslinger                                                                            99,-
      • Kammuslinger                                                                   150,-

       

      Hovedretter:

      • Havtaske med hvidvin & cherry tomater                      259,-
      • Gnocchi med salsiccia, svampe, citron og fløde          135,-
      • Risotto med kæmperejer og calamari                           145,-

       

      Sødt til kaffen 

      • Petit four - Rocky road                                                       30,-
      • Jordbær med mascarpone creme                                     75,-

       

      SÆSON TRØFFEL MENU       

      1. Kronhjortcarpaccio med trøffel
      2. Tagliolini med trøffel og smør
      3. Oksemørbrad med svampe-trøffel sauce
      4. Jordbær med mascarpone creme

      Hele menuen skal vælges.

      Dette er en sammensat menu, så længe den haves.  499,- pr person

       

x
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram